--> -->

Vásárlási feltételek

 Kedves Vásárlóink!

A könnyebb eligazodás érdekében fontosnak tartjuk, hogy néhány információt kiemeljünk az Önök részére:
- A Webáruházat jelenleg csak REGISZTRÁLT felhasználók használhatják, ezért kérjük, hogy első vásárlás előtt regisztráljon!
- Amennyiben bármilyen problémája, kérdése, kérése van hívja vevőszolgálatunkat a 00 36 30 299 6776-os telefonszámon minden hétköznap 07.30-15.00 között vagy írjon e-mailt a webshop@nobilis.hu e-mail címre!
- A termékeink árai forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák, a szállítási költség Magyarország területén belül 980 forint, ami a rendelés végösszegéhez adódik hozzá. A 30 000 ft feletti vásárlások esetében a kiszállítási díjat elengedjük! A csomagolás díjtalan!
- Raktáron lévő termékek esetében a szállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe és futárcégen keresztül történik, amely munkanapokon 8-17-ig juttatja el Önhöz rendelését.
- Cégünknél lehetősége van utánvétellel készpénzben vagy előre utalással fizetni, amennyiben az utóbbit választja, az alábbiakban megtalálja a pontos feltételeket!
- Külföldre sajnos nem áll módunkba szállítani!/ Please note we do not take orders from abroad (outside Hungary)!

Részletes információkért kérjük, olvassa végig az alábbiakban található információkat vagy forduljon bizalommal Vevőszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel:
Nobilis csapat

A www.nobilis.hu web áruházát a Nobilis Zrt. működteti, melynek

székhelye: 4700 Mátészalka, Almáskert u. 14
képviselőjének neve: Novák Tiborné
telefonszáma: 00 36 30 299 6776
telefonos ügyfélszolgálati ideje:  Hétfő-csütörtök 07.30-15.00 óra között
e-mail címe: webshop@nobilis.hu
számlaszáma: CIB:10700402-25416804-51100005
K&H:10200555-44113658-00000000
adószáma: 11243210-2-15
cégjegyzék száma: 15-10-040109 bejegyezve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Cégbíróság által
webes értékesítés bejegyzés száma: TEÁOR 4791

Regisztráció

Oldalainkon regisztráció nélkül is nézelődhet, ha viszont vásárolni szeretne, kérjük, regisztráljon rendszerünkbe. Regisztrációkor a rendelés teljesítéséhez szükséges alábbi adatok megadására van szükség:

Név/Cégnév
Felhasználói név
Jelszó
E-mail cím
Telefonszám
Város
Irányítószám
Utca, házszám
Feliratkozás a hírlevélre

A regisztrációt követően személyes azonosítója és jelszava segítségével tud belépni az oldalra.

Személyes adatai megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni megadott e-mail címre, amely tartalmazza a fiókja aktiválásához szükséges linket. Erre kattintva aktiválhatja a web shopban létrehozott fiókját. Az aktiválás után a megadott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhet be a www.nobilis.hu oldal web áruházába.

Adatait bármikor ellenőrizheti, illetve módosíthatja az „adatmódosítás” menüpont alatt, viszont az elküldött megrendelést követően ezek már nem módosíthatók, ezért kérjük, hogy megrendeléskor az adatok pontosságára fokozottan figyeljen.

Az Nobilis Zrt. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

Termékek megrendelése

A termékek megrendeléséhez személyes azonosítója és jelszava segítségével be kell lépnie oldalunkra. A kiválasztott árucikkeket - a mennyiség megjelölése után - a kosárra kattintva helyezheti bevásárlókosarába. A Kosár menüben a jobb felső sarokban vásárláskor folyamatosan nyomon követheti kosara tartalmát, az „Megrendelem” linkre kattintva pedig bevásárlókosara tartalmát részletezve tekintheti meg, módosíthatja, törölheti a termékeket valamint a „Folytatom a vásárlást” linkkel visszaléphet a web áruházba és tovább válogathat a termékek között.

Miután minden terméket berakott a bevásárlókosarába, amelyet meg szeretne vásárolni, ugyanitt indíthatja el rendelését a ”Megrendelem” feliratra kattintva.

A kosár tartalmának ellenőrzése után a „Megrendelés” feliratra kattintva adhatja le megrendelését.

A beérkezett érvényes megrendelésről visszaigazoló e-mailt kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek adatait, a megrendelés számát, vételárát. A visszaigazoló e-mail még nem jelenti a megrendelés elfogadását. Amennyiben a megrendelt áru kiszállítását készlethiány vagy valamely egyéb okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni, erről értesítést küldünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, melyről szintén e-mailben tájékoztatjuk, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.

Felvilágosítás, felmerülő bármely kérdés, ill. esetleges probléma esetén kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat a 0036302996776 telefonszámon ügyfélfogadási időben (hétfőtől-csütörtökig 07:30-15:00) vagy a hét minden napján, a nap bármely időpontjában a webshop@nobilis.hu e- mail címen.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás és az utánvét költségeit.
A webáruházban futó akciók egymással nem összevonhatóak.

Szállítási költségek

Magyarország egész területén 980 Ft-ba (az árak az ÁFA-t tartalmazzák) kerül a termékek házhozszállítása. A 30 000 Ft feletti vásárlások esetén a kiszállítás díjtalan!
A nyári kániulában speciális thermo csomagolásban tudjuk csak házhoz szállítani a termékeinket, ezért a szállítási költséget ideiglenesen 2550Ft-ra emeljük.

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel vagy személyes átvételnél) és átutalással.

Előre utalásos fizetési mód választása esetén a termékek szállítását csak azt követően kezdjük meg, miután a fizetendő összeg bankszámlánkra beérkezett. Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: Nobilis Zrt. CIB BANK: 10700402-25416804-51100005 VAGY K&H BANK: 10200555-44113658- 00000000. Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot szíveskedjék feltüntetni. Kérjük az utalás elindításával várja meg levelünket, melyben kérjük az utalás indítását.

Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, úgy megkíséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Minden rendelés esetében a kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!

Csomagolási költség

A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás

Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: webshop@nobilis.hu vagy a 0036302996776-es telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

Felügyeleti szerv: Városi Bíróság – 4701 Mátészalka Kossuth út 25.

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Házhozszállítás

Küldeményeinket a GLS Hungary juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére. A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a GLS Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 061/8020265 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a GLS-nél érdeklődhet, egyeztethet.
Házhozszállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a GLS, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Június 1-e és augusztus 31-e közötti időszakban (illetve amikor ezt a hőmérsékleti viszonyok megkövetelik) nyári kiszállítás lép életbe. A termék kiszállítása thermodobozban (hőszigetelő lapokkal bélelt kartondoboz) jégakkuval (fagyasztott ásványvíz) történik.

Szállítási idő

Raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap.

Reklamáció

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült a csomagolása, vetessen fel jegyzőkönyvet.
A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk a webshop@nobilis.hu email címen vagy a 0036302996776-es telefonszámon.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Nobilis Zrt. a vásárlók adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése érdekében rögzíti és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli.
A Nobilis Zrt. nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés, ill. szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék.

Hírlevél

A Nobilis Zrt. akcióiról és híreiről igyekszünk rendszeresen tájékoztatni vásárlóinkat havi hírlevél formájában. Ezért az Ön figyelmébe is ajánljuk ingyenes hírlevél szolgáltatásunkat, melyre az e-mail címe és neve megadásával iratkozhat fel a főoldalon, illetve személyes adatai között is beállíthatja.

Köszönjük érdeklődését!
Jó vásárlást kívánunk!

 

 

 

Nobilis
Nobilis